Öppen tjänst - Föreståndare för SITES

20 January 2016

Vill du vara med och utveckla SITES till en ännu bättre infrastruktur?

SITES söker en föreståndare med övergipande vetenskapligt och operativt ansvar för SITES, vilket innebär att leda utvecklingen av infrastrukturen enligt de riktlinjer som fastställs av styrelsen samt anvisningar från SLU.

Föreståndaren ska också arbeta strategiskt i syfte att utveckla SITES till en livskraftig infrastruktur och leda arbetet med att ta fram en förnyad ansökan till VR. I föreståndarens uppgifter ingår att skapa hållbara relationer och att samverka för att upprätthålla och knyta nya kontakter som kan gagna SITES utveckling.

Du som söker ska ha förmåga att utveckla SITES potential och vara frontfigur. Du tänker och arbetar strategiskt, är handlingskraftig och van att leverera resultat av hög kvalitet. Du är förändringsorienterad och har ett kommunikativt ledarskap. Som företrädare för SITES ska du ha god förmåga att skapa hållbara relationer och samverka för att upprätthålla och knyta nya kontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten omfattar 50%, har placering vid SLU och är tidsbegränsad för två år.

Föreståndaren leder även samordningssekretariatet med sekreterare, ekonom, biträdande föreståndare och systemerare.

Läs hela annonsen här, sista ansökningsdatum är 9 februari 2016.

Välkommen med din ansökan!